Υδραυλικά

plumbingΟι υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελούν ένα από τους βασικότερους παράγοντες εύρυθμης λειτουργίας ενός κτιρίου. Τα περισσότερα κτίρια συνήθως παρουσιάζουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα στις υδραυλικές τους εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να προξενούνται σοβαρές δυσλειτουργίες. Αυτό συνήθως οφείλεται στο γεγονός ότι οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί από τον υδραυλικό της γειτονιάς , χωρίς σωστό σχεδιασμό και επίβλεψη, χωρίς να τηρούνται έστω και στοιχειωδώς οι κανόνες της τέχνης και με τυχαία επιλογή υλικών και εξοπλισμού αμφιβόλου ποιότητας. Στο βωμό της φτηνής κατασκευής θυσιάζεται πολλές φορές το μέλλον ενός κτιρίου με λύσεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια αργά ή γρήγορα στην πλήρη υποβάθμιση ενός ακινήτου και στην αφάνταστη ταλαιπωρία των χρηστών του.

 

Η ΜΠΑΛΟΥΚΑS Τεχνική εταιρεία, διαθέτοντας πλήρως οργανωμένο συνεργείο υδραυλικών με εξαιρετική εμπειρία και αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα της τεχνολογίας, των υλικών και του εξοπλισμού προσφέρει στους πελάτες της:

  • Ποιοτικό σχεδιασμό και μελέτη σύμφωνα σύγχρονες ανάγκες μιας καινούργιας κατασκευής, ο οποίος θα διασφαλίζει, την ποιότητα της κατασκευής, την διάρκεια στον χρόνο και τις φθορές, την απόλυτη ασφάλεια για το κτίριο και τον χρήστη, την δυνατότητα εύκολης και με χαμηλό κόστος επέκτασης ή προσθήκης καθώς και την εύκολη, σύντομη και οικονομική κατασκευή και μελλοντική συντήρηση.
  • Εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή από τα έμπειρα και αξιόπιστα συνεργεία των υδραυλικών της, τα οποία κατασκευάζουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με την μελέτη και τον σχεδιασμό, με υλικά αρίστης ποιότητας και προδιαγραφών, από τους σοβαρότερους κατασκευαστικούς οίκους.