Υπηρεσίες

Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

Η MΠΑΛΟΥΚΑS Τεχνική εταιρεία διαθέτει πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών και εκπονεί από το 2011  Μηχανολογικές Μελέτες για κάθε είδους κτήρια,στηριζόμενη πάντοτε στην γνώση και την εμπειρία του ιδρυτή της  διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού.
Περισσότερα

Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με δικά μας συνεργεία και πάντοτε υπό την εποπτεία διπλ. Μηχανολογου Μηχανικού για να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές των μελετών, στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Πέρα από την μελέτη και την κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων αναλαμβάνουμε και την συντήρηση τους, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία και την αποδοτικότητα τους.
Περισσότερα

Μελέτες Έκδοσης Αδειών

Η εταιρεία μας είναι ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τεχνικά γραφεία μελετών για την έκδοση πάσης φύσεως αδειών επιχειρήσεων (ίδρυσης, εγκατάστασης και λειτουργίας) καθώς και την έκδοση οικοδομικών αδειών κτηρίων (ηλεκτρομηχανολογικές).
Περισσότερα

Ανανεώσιμες Πήγες Ενεργείας

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενέργειας και θέτουμε ως πρωταρχικό στόχο, πέρα από την προώθηση της πράσινης ενέργειας, το οικονομικό όφελος για κάθε μας πελάτη.Είμαστε εδώ για να συνδυάσουμε την ύψιστη ενεργειακή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κατασκευαστικό κόστος.

Περισσότερα

Ενεργειακές Επιθεωρήσεις

Έχοντας μια ευρεία δραστηριότητα πάνω στις ενεργειακές επιθεωρήσεις ,καθώς διαθέτουμε πιστοποιημένο ενεργειακό επιθεωρητή,είμαστε εδώ για να προβούμε στην ενεργειακή σας επιθεώρηση και έκδοση του ενεργειακού σας πιστοποιητικού άμεσα και οικονομικά.
Περισσότερα

Κατασκευές- Ανακαινίσεις

Η ΜΠΑΛΟΥΚΑS είναι Τεχνική και Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται  στις κατασκευές, τις ανακαινίσεις και την ενεργειακή αναβάθμιση επαγγελματικών χώρων κάθε είδους καθώς και κτηρίων κατοικίας,έχοντας υπό την επίβλεψη της εξειδικευμένα συνεργεία.
Περισσότερα

Τεχνικός Ασφαλείας

Έχοντας κάνει εξειδικευμένα και πολύωρα σεμινάρια Τεχνικού ασφαλείας μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για τις υπηρεσίες του Τεχνικού ασφαλείας της επιχείρησης σας, μην έχοντας καμία έννοια για τους κανονισμούς που πρέπει να τηρηθούν για την ασφάλεια του προσωπικού σας.
Περισσότερα