Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης ή ηλεκτρομηχανολογικού έργου όλων των βαθμίδων δυσκολίας.Με τα πλέον έμπειρα και αποτελεσματικά συνεργεία μας διεκπεραιώνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρομηχανολογικά θέματα σε σύντομο χρονικό διάστημα (εντός πάντοτε χρονοδιαγράμματος) και ανταγωνιστικές τιμές.

Θέρμανση
Η εταιρεία μας  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους που περιλαμβάνουν την μελέτη και την κατασκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης καθώς και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού.
Περισσότερα
Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
Έχοντας πολυετή εμπειρία στις μελέτες καθώς και τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου εγγυόμαστε για μια πλήρη και εμπεριστατωμένη μελέτη φυσικού αερίου καθώς και την εγκατάσταση αυτής, χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα υλικά.Εμπιστευθείτε μας για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα όχι μόνο από άποψη εγκατάστασης αλλά και από άποψη οικονομίας.
Περισσότερα
Κλιματισμός
Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των εγκαταστάσεων κλιματισμού (μελέτη – κατασκευή εγκαταστάσεων και εμπόριο κλιματιστικών μηχανημάτων),παρέχοντας τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
Ηλιακά Συστήματα
Οι εφαρμογές των ηλιακών συστημάτων είναι ποικίλες.Πέρα από την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης που είναι ευρέως διαδεδομένη, η θέρμανση και ψύξη χώρων καθώς και η θέρμανση πισίνων μέσω ηλιακών συστημάτων αποκτούν στις μέρες μας ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Περισσότερα
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Η απαίτηση του σημερινού καταναλωτή για την κατασκευή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων που αφενός να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα και αφετέρου να παρέχουν ασφάλεια και να διέπονται από τις βασικές αρχές της ηλεκτρικής οικονομίας και της χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης καθιστούν την εταιρεία μας αξιόπιστη επιλογή.
Περισσότερα
Υδραυλικά
Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων οποιασδήποτε μορφής κτηρίων επιλέγοντας αξιόπιστα υλικά και εξοπλισμό και έχοντας πάντοτε ως κριτήριο την εύρυθμη λειτουργία του εκάστοτε χώρου.
Περισσότερα