Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

Διαθέτοντας πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας ευρείας γκάμας ηλεκτρομηχανολογικών μελετών τόσο όσον αφορά τις αναγκές κατοικιών όσο και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Μελέτες Θέρμανσης
Η μελέτη θέρμανσης αποτελεί έναν πρωτεύοντα παράγοντα για την δίχως προβλήματα κατασκευή οποιουδήποτε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης, είτε αυτή αφορά κτήριο κατοικίας είτε επαγγελματικό κτήριο.
Μελέτες Εξοικονόμησης Ενέργειας
Στις μέρες μας, οι μελέτες εξοικονόμησης ενέργειας αποτελούν ένα βαρυσήμαντο και πρωτεύον στάδιο για εκείνους που θέλουν με οργανωμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από την εφαρμογή διαφόρων συστημάτων.
Μελέτες Εξαερισμού – Αερισμού
Η εταιρεία μας διαθέτοντας άριστα οργανωμένο τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών καθώς και μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και τον σχεδιασμό εγκαταστάσεων εξαερισμού – αερισμού μπορεί να ανταποκριθεί από τις πιο απλές έως και τις πλέον σύνθετες και απαιτητικές εφαρμογές.
Μελέτες Εγκαταστάσεων Φυσικού Αεριού
Η σύνδεση της εγκατάστασης του φυσικού αερίου σας προϋποθέτει και την προσκόμιση της απαραίτητης μελέτης φυσικού αερίου στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για την εκπόνηση μιας μελέτης που αφορά είτε κεντρική ή ατομική θέρμανση είτε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους απευθυνθείτε σε μας.
Μελέτες Εγκαταστάσεων Υγραερίου
Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις μελέτες εγκαταστάσεων υγραερίου αναλαμβάνει την μελέτη εγκατάστασης υγραερίου για οποιανδήποτε δραστηριότητα ή κτήριο είτε αυτές αφορούν κατοικίες είτε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Ηλεκτρολογικές Μελέτες – Μελέτες Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων
Η εταιρεία μας δύναται να ανταποκριθεί σε οποιανδήποτε ζήτηση μελέτης ηλεκτρικής εγκατάστασης από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη και απαιτητική εφαρμογή έχοντας πάντοτε ως πρωταρχικό στόχο την ευκολία του πελάτη.
Μελέτες Ανελκυστήρων
Η εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή πάσης φύσεως ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων είναι υποχρεωτική για όλα τα νέα κτίρια πάνω από ένα όροφο, στα πλαίσια έκδοσης της οικοδομικής τους αδείας.
Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων
Η εκπόνηση μιας άρτιας μελέτης φωτοβολταικης εγκατάστασης αποτελεί αναγκαίο στάδιο για την εύρυθμη λειτουργία ενός φωτοβολταικου συστήματος,χωρίς λειτουργικά προβλήματα και οικονομικές σπατάλες.
Ενεργειακές Μελέτες Και Μελέτες Κενάκ
Η MΠΑΛΟΥΚΑS Τεχνική εταιρεία έχει την δυνατότητα να εκπονήσει ενεργειακές μελέτες για πάσης φύσεως κτήρια και εγκαταστάσεις προκειμένου να καταστούν σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Μελέτες Υδραυλικών Έργων Και Εγκαταστάσεων
Η εκπόνηση μελετών υδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών έργων που αφορούν την εξυπηρέτηση κτηρίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων καθώς και η εξ ολοκλήρου κατασκευή του έργου είναι μια από τις βασικότερες δραστηριότητες της εταιρίας μας.