Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

meletes-fysiko-aerio

Τώρα που το κόστος του πετρελαίου είναι πολύ υψηλό το φυσικό αέριο αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις θέρμανσης και από άποψη εγκατάστασης αλλά και οικονομίας στην κατανάλωση.

Η μελέτη  εγκατάστασης φυσικού αερίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την σύνδεση σας με το δίκτυο φυσικού αερίου και υποβάλλεται από τον αρμόδιο μηχανικό στην Εταιρία Φυσικού Αερίου της περιοχής σας.

Η σωστή επιλογή της εταιρείας που θα εκπονήσει τη μελέτη φυσικού αερίου καθώς και την εγκατάσταση αυτής είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση ,ώστε να έχετε μια άρτια εγκατάσταση δίχως λειτουργικά προβλήματα και να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη αυτής.

Η μόνη προϋπόθεση για την θέρμανση με φυσικό αέριο είναι ο αγωγός να περνάει από τον δρόμο που είναι το ακίνητό σας και τότε με μια αίτηση στην EΠΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συνδεθείτε.

 

Τα πλεονεκτήματα μιας εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο είναι ποικίλα και αξιοσημείωτα:

  • η ευκολία στην χρήση
  • η δυνατότητα της αυτονομίας θέρμανσης στο διαμέρισμα σας απαλλάσσοντας σας από τυχόν προβλήματα που θα μπορούσατε να είχατε με την κεντρική θέρμανση της οικοδομής
  • αφθονία στο ζεστό νερό χρήσης όλες τις εποχές
  • δυνατότητα αντικατάστασης της ηλεκτρικής σας κουζίνας με μια φυσικού αερίου πετυχαίνοντας οικονομία εώς και 60%

και πάνω απ όλα το χαμηλό κόστος του φυσικού αερίου σε σχέση με το πετρέλαιο και τα λίγα έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης  συνιστούν την θέρμανση με φυσικό αέριο την πιο συμφέρουσα και αποτελεσματική επιλογή.