Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μεζονέτα 300m2

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μεζονέτα 300m2, με δύο λέβητες συμπύκνωσης σε συστοιχία, της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας Ariston

Μοντέλο Ariston clas one 24, 6 χρόνια εγγύηση

Επίτευξη μεγάλης θερμικής ισχύος, σε συνδυασμό με μεγάλη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Τοποθέτηση νέας καμινάδας ειδικών προδιαγραφών για φυσικό αέριο.

Άψογη ρύθμιση της καύσης με πιστοποιημένο μηχάνημα καυσανάλυσης.

Read more

Φυσικό αέριο στο Tzikas center

Ακόμη μία εγκατάσταση φυσικού αερίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρεία ΜΠΑΛΟΥΚΑS. 

Στην εν λόγω εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του υπάρχοντος λέβητα πετρελαίου  με λέβητα φυσικού αερίου Ariston clas one 65kw ικανού να καλύψει πλήρως όλες τις ενεργειακές ανάγκες του γνωστού πολυκαταστήματος της περιοχής μας.

Η εταιρεία μας σας παρέχει εντελώς δωρεάν την μελέτη του φυσικού αερίου που κατατίθεται στην εδα θεςς σε συνδυασμό πάντοτε με την εγκατάσταση της.

 

Read more

Φυσικό αέριο Ιερός ναός Αγ. Σπυρίδωνα

Μία από τις πλέον συμφέρουσες επιλογές θέρμανσης είναι και το φυσικό αέριο. Στην περιοχή της Ελασσόνας όπου πλέον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του σαν μέσο θέρμανσης, η ζήτηση του είναι μεγάλη.

Η εταιρεία μας προσφέρει την πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο με λέβητες μεγάλων οίκων όπως την ιταλική Ariston και την γερμανική Viessmann και σας προσφέρει συνδυαστικά και την μελέτη του εντελώς δωρεάν.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε  μία από τις δεκάδες εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για τοποθέτηση λέβητα Ariston clas one 85kw στον ιερό ναό του Αγ. Σπυρίδωνα στην Ελασσόνα.

Read more